top of page

Nielen chlebom je človek živý ...

Nielen chlebom je človek živý, k spokojnému bytiu potrebuje aj hry.

Nie sme suchári ktorí len drvia techniku streľby a z tréningu chodia s vyťahanými rukami po kolená. Sme skupina ľudí, ktorí sa radi zabavia a popri tom aj zasúťažia. Počas zimnej lukostreleckej sezóny si doprajeme tréningy v kostýmoch podľa práve prebiehajúceho sviatku, alebo klubové žartovné súťaže realizované v telocvični. Je pre nás radostným rozptýlením triafať nafúknuté balóniky, zavesený zvonček na lane, či prestreliť záchodové sedátko tak, aby vystrelený šíp trafil čo najvyššiu hodnotu na terčovnici umiestnenej za sedátkom. To, že sa pri takej disciplíne kľačí, skoro až leží, je bonus na ceste za ohybnejším telom. Samozrejme podobných disciplín máme neúrekom aj vďaka obrovskej fantázii manželov Petrášových ktorí klub nielen založili, ale ho aj s nesmiernou láskou spravujú. Ostatní členovia sa tiež radi pridajú a o fantastické terče nie je núdza.

Postupným pribúdaním dní v novom roku si stále viac uvedomujeme nadchádzajúcu sezónu a potrebu sa pripraviť nielen na presnosť, ale aj vytrvalosť či trpezlivosť a prehĺbenú koncentráciu. To sú potrebné atribúty každého lukostrelca. Takže pssst, ide sa trénovať, lebo kalendár pretekov sa zapĺňa a túžba priniesť ocenenia je u každého pevne zakorenená.

Ak chcete aj vy zažiť atmosféru lukostreleckej súťaže, pridajte sa k nám na tréning a odtiaľ je na súťaž už len malý krok.

Všetky potrebné informácie získate na www.lksagittarius.com

bottom of page