top of page

Rekapitulácia roku 2017

Koniec roka sa nám blíži,tak je na čase si pripomenúť tie najväčšie úspechy tohto roka.

V tomto roku naši strelci vybojovali 91 medailí. 37 zlatých, 34 strieborných a 20 bronzových. Bol to najúspešnejší rok od existencie klubu.

Zúčastnili sme sa dokopy 27 súťaží, vrátane Majstrovstiev Európy HDH-IAA v Strass im Attergau v Rakúsku, Slovenského pohára SLA3D, WestCupu, Turnaja O pohár 3 krajín, Južnej 5ky a rôznych iných menších súťaží.

Začiatkom roka Rastislav Sarka vybojoval 2.miesto celkovo v rámci "Zimnej ligy 2016/2017", cez leto sme mali strelcov v Rakúsku na MS Európy kde Dávid Cíbik obsadil úžasné 2.miesto, Rastislav Sarka 7.miesto a Erik Rusnák sa stal majstrom Európy HDH-IAA vo svojej kategórií. Dávid Cíbik vybojoval 1.miesto v Slovenskom pohári a Rastislav Sarka celkové 3.miesto. Samozrejme tých úspechov bolo oveľa viac, ale tieto sú tie najcenejšie.

V tomto roku sa nám spolu s priateľmi z ČR a Rakúska podarilo zorganizovať medzinárodný Turnaj O pohár 3 krajín, v ktorom budeme pokračovať aj v roku 2018.

Neostáva už nič iné len poďakovať všetkým členom klubu za vzornú reprezentáciu, všetkým ktorý pomohli klubu pri organizovaní súťaží a pomáhajú aby mohol klub efektívne fungovať. Ďakujeme mestu Malacky za podporu a ďakujeme za vaše 2% z dane.

Ďakujeme a prajeme ešte pokojné vianočné sviatky a úspešný nový rok 2018.

bottom of page